Greatest Kılavuzu Yangın Çıkış Kapısı için

Wiki Article

Yangın merdivenlerinin kapasite ve sayı bakımından en azca yarısının elden bina dışına açılması gerekir.

Yangına dayanıklı oda bapları 1 zaman ile 2 saat beyninde bir direnç gösterir ve yangının içeriden kafalamışsa hariçya, haricen temellamışsa sineeriye hareketini engeller. Söndürme ekiplerinin yetişmesini ve hayat-esrar kaybı riskinin bertaraf edilmesini katkısızlar.

Menteşeler: Mühür menteşeler, yangın esnasında bapnın çerçeveye bandajlı konumda kalmasını esenlar.

Yangın bapsı; kişioğlu sağlığını koruyup yangın ve tütün kavaraının etkilerinden izole etmektir. Yangın bapsı insanoğluın kaçışlarını emniyetli bir şekilde yapmalarına yardımcı olabilir.

Ekseriya yangın merdiveni ile bile kullanılan bu ivedi çıkış kapısı, akse anlarında insanların yangın yerından çabucak uzaklaşmalarını sağlamlayarak önemli bir gösteriş üstlenmektedir.

Yangın kabilinden evgin durumlarda dâhilen yavaş bir dokunuşla açılabilen Yangın Bapsı Kilidi olağan durumlarda kapının açılmasını önleyici özellikte üretilmektedir. Yangın merdivenlerine ulaşıma engel sıfır bu kilitler yalnızca yangının aksi etkilerini deruneriye hapseder.

ve montajıyla uğraşan tüm firmalar ile bizim fiyatlarımızı kontralaştırabilirsiniz. Yangın kapısı modellerimizin özelliklerini inceleyerek muadili bapların özellikleriyle içinlaştırabilir ve fiyatlarını mukayese edebilirsiniz.

Tüm yangın kasası ve kanatları güçlü lafınlıkta ambalaj naylonu ile paketlenmektedir. Kanat ambalaj naylonu montajdan sonra da kapının üzerinde tutulabilir. Böylece montajdan sonrasında bünyelabilecek sıva tamiratı ve boya alışverişleri sebebiyle baplar pert görmez.

Kötü sızdırmaz özelliğe ehil olmaları dolayısı ile yangın simultane insanoğluın kötü zehirlenmelerinden bile korunmasını esenlar. Acil çıkış bapsı ismi ile bile bilinen bu kapılar, itfaiyenin yangın yönetmeliğinde enikonu geniş bir yere sahiptir. Yönetmelikler ile birşu denli mimarida Yangın Merdiveni Kapısı bulundurulması zorunlu hale getirilmiştir.

Kaçış merdivenlerinin kapasite ve sayı bakımından en azca yarkaloriın doğrudan bina dışına açılması gerekir.

Yangına dayanıklı ahşap kapı ya da yangın bapsı otel, il ve şifahane kadar tıknaz dirim alanlarında kullanılan kapı çeşididir. Bu yangına dayanıklı kapı fiyatları yangın kapısı modeline bandajlı olarak bileğkârmektedir.

İstemsiz olaylar zıtsında paniklemeden tahliye edilmesine aracı değer. Yangın merdivenleri kullanılacak mekâna için içeriden ve dışarıdan monte edilmektedir.

Yeni veya kadim binalarda görebileceğiniz yangın merdiveni ne kriterlere için üretilir, yangın merdiveni standartları nelerdir kabilinden soruların tarafıtlarını heves ediyor olabilirsiniz. İlgili merciler tarafından sıkı bir şekilde denetimleri meydana gelen yangın merdivenleri betonarme mimarilara gereğince çok daha hafif ve dayanıklı olan çelik malzemelerden üretilmektedir.

Yanmaz metaller kullanılarak üretilen Yangın Kapıları çok kişioğlu topluluklarının dolaştığı, konakladığı, toplantı yahut dinlence yaptığı cesim binalarda ve hastanelerde yönetmelik gereği zaruri olarak kullanılmalıdır.

Report this wiki page